Nissemon Gård

Katharina Andersson

Nyheter.

 

 

Underbar helg!

2011-06-20

I helgen har jag & Ironimo varit uppe i Sundsvall och tävlat vid Sundsvalls Fältrittklubbs regionala/nationella dressyrmeeting. En superbra tävlingsplats som vi kommer att återvända till igen men nästa gång hoppas vi på sol istället för regn. Det är bara att summera att det är vår bästa tävling hittills och att vinterns träning börja ge resultat nu.

Ironimo har varit väldig trött men jobbat på allt vad han har orkat hela tiden. Tina som var med som hästskötare har promenerat, ryktat och myst så han har mått som en prins hela tiden. Tusen tack för all hjälp Tina!

På lördag morgon startade vi MSV B:2 på 65,58% och blev placerad 3:a (första placeringen i MSV B för Ironimo). På eftermiddagen var det dags för en MSV C:1 där vi skrapade ihop 66,17% som resulterade i en 2:a plats.

Söndag morgon tog vi en sväng till Fränsta (ca 7mil från Sundsvall) och hälsade på Niagara och hennes föl. Fölungen var super fin och det var kula att se Niagara igen och hur hon har anpassat sig i sitt nya hem. Hon är även konstaterad dräktig och kommer att föla i början av April 2012.

Vid lunch på söndag var det dags för helgens sista klass (MSV C:2) som vi fick 62,85% i. Tyvärr hade vi två ordentliga missar som nog berodde på att vi båda var trötta och nöjda redan. Vi låg på placering ända tills sista ekipaget hade ridit och blev petade ner till 7:e platsen och oplacerade (typiskt). Nästa gång rider jag bättre så det håller hela vägen.

 

Tusen tack Ironimo & Tina för en underbar & rolig helg!

Tävling 110618

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prisutdelning 110618

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)