Nissemon Gård

Katharina Andersson

Nyheter.

 

 

Swede Horse

2014-10-05

Då har vi kommit hem från Flyinge nere i Skåne och Breeders Trophy som Swede Horse arrangerar varje år och är Sveriges största unghäst arrangemanget!

Under denna vecka samlas Sveriges bästa 3 till 7-åriga hästar i dressyr & hoppning för att mäts mot varandra!! Närmare 700 hästar har varit i Flyinge så det har varit mycket att ta in för mig och hästarna.

Det är absolut den största tävlingen jag har varit med på och jag är stolt att lyckats kvala 2st 4-årignar till denna final som bestod av 48st ekipage varav 160st som försökt kvalat. Jag är uppfödare, ägare och ryttare har följt dessa hästar genom hela deras liv och hoppas vi får en långresa framöver tillsammans. Vi är glada att åter vara hemma i vardagen och har fått flera positiva erfarenheter med oss hem och jag är verkligen taggad att trimma vidare mot nästa års uppgifter och vet vad som krävs för att lyckas där nere.

Brescia NM (e. Bocelli-Rubinrot) som går som fölsto & Dallas NM (e. Damsey-Rubinrot) har aldrig rest så långt en och samma dag. Dom reste super duktigt och har varit väldigt skötsamma i sina tillfälliga hem och inte minst klarat av miljön som inte är lätt för så oerfarna hästar.

Brescia NM 141002Brescia NM slutade på en 34:e plats med 72,6% hon var fantastisk att rida och vi hoppas kunna kvala och vara med nästa år igen.

Dallas NM 141002Dallas NM var även han duktig men blev så het när det var dags för bedömningen att han tyvärr sprang bort poängen och slutade på 47:e plats med 64,6%

Jag är väldigt stolt över min hästar som är med på 50-topp listan av Sveriges 4-åringar 2014!!

 

Tusen tack Mattias för super hjälp hela veckan!!

 

Nu återstår det att gå igenom alla filmer och foton som så småningom kommer på Dallas  & Brescias "egna sida".

 

Antal kommentarer: 1

2014-10-07 22:18:20 - carina edin , E-postadressen är dold

Jag vill bara säga att du gjorde ett jättebra jobb med båda dina hästar på Flyinge, du kommer säkert att vara med fler gånger.:)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)