Nissemon Gård

Katharina Andersson

Nyheter.

 

 

Förändringar i stallet!

2013-12-29

Gullan HoppNu är Esmaralda, även kallad Gullan påväg till sitt nya hem i Enköping. Hon har varit en underbar läromästare och tävlingskompis till Ellen och tillsammans har dom skördat massor av vinster & placeringar på tävlingsbanan i både hoppning och dressyr. Ponnyåren är nu slut och det är dags för Gullan att lära nästa ryttare denna svåra konst. Vi önskar Johanna stort lycka till med Gullan och att ni får lika stor glädje med henne som vi har haft.

SilberhitSilberhit (e. De Niro - Sandro Hit) har även flyttat för en vecka sen till Gut Füchtel i Tyskland för att förberedas inför sitt stotest i Juni. Planen är även att vi åker ner och följer henne under dessa dagar. Detta är ett helt underbart sto och det ska bli väldigt intressant att se vad Lise Dyröd, Caflin AB väljer för hingst till henne. Hon kommer att bli en väldigt bra mamma med en stam i världsklass!

HighlineNär Marcel Jordan Horse Transport kom för att hämta Silberhit hade han med sig en av Caflin´s avelston som ska mellanlanda här för att sen transpoteras den sista biten hem. St.PrA Highline (e. Quaterback-Roadster) gjorde ett helt otroligt stotest förra året och är bland Oldenburgs bästa ston i sin årgång. Är nu dräktig med Sezuan (BH Zack - BH Don Schufro) och beräknas föla till våren. Highline är ett väldigt trevligt sto som snabbt har anpassat sig hos oss.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)