Nissemon Gård

Katharina Andersson

Nyheter.

 

 

Små börjar bli större...

2011-02-11

Tycker att jag nyss fått min första föl här på gården men tydligen så rullar åren på fortare än vad jag hinner med. Walencia är nu 3 år och ridhäst! 

Idag var det snökaos ute men till slut bestämde jag mig för att unghästarna skulle ut i alla fall.

Med lite dåligt samvete så letade jag reda på täcken till alla.….. det har dom aldrig haft på sig ute.

Brescia (2år) fick nästan inte plats i storlek 145 men blev väldig stolt och sprallade ordentligt ute i snön på morgonen. Hon såg så vuxen ut, måste mäta den damen någon dag, hon är störst i stallet tror jag. Måste även leta reda på hennes mammas utetäcken om detta väder ska fortsätta.

Ultra White (2år) är normal i sin storlek (135cm) och brydde sig inta alls om täcket. Tyckte mest jag var jobbig som skulle dela plats i boxen med henne när hon åt frukost. Dallas (1år) blev lite ängslig. Han är ju inte så erfaren än och tyckte inte om prasslet som hamnade på ryggen och på köpet av allt var det lila (Ellas gamla ”bäbistäcke”). Men efter en stund var det helt okej. Men pillig som han är hoppas jag han låter bli täcket ute och helst dom andras också!! 

Det är mycket hästarna ska lära sig, man glömmer så lätt. Men fort går det och det är en väldigt rolig resa som aldrig är den andra lik. I kväll blir det löshoppning:)

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)