Nissemon Gård

Katharina Andersson

Nyheter.

 

 

7,4 på traven!

2012-09-09

Walencia NMÄntligen hemma!! Har varit en lång dag med resa till Enköping tur & retur (52 mil). Walencia NM (e. Wilton) har verkligen varit superduktig. 

Hon ökade sitt resultat till 69% idag:) Traven var idag hennes bästa gångart (7,4) samt att hon samlade in 7,3 på allmänt intryck. Domarna trodde det skulle bli en riktigt trevlig tävlingshäst dock var hon lite spänd & blyg för dagen. Tyvärr kunde jag inte visa henne till sin fördel i skritt då hon var allt för spänd. 

Enköpings RK´s ridhus är för henne "hemmabana" och idag såg det inte alls ut som vanligt vilket upprörde henne. Hon var väldigt rädd för domarna bakom dressyrstaketet. Trotts rädsla gick det att rida runt banan under visningen med det påverkar hennes gångarter negativt då jag får spänning istället för spänst.

Detta är en underbar häst som nu ska vila lite efter en intensiv höst som hon har klarat av gallant. Nästa mål är att kvala henne till 5 års Breeders hösten 2013.

Nu återstår det att göra iordning lite filmer från hennes kval i Motala & Enköping. Kommer att finnas på hennes egna sida så småningom.

Tusen tack Mattias, utan dig hade detta inte varit möjligt!!

 

Walencia NM, Nov-11

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Walencia, November 2011.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)