Nissemon Gård

Katharina Andersson

Nyheter.

 

 

Fint genrep:)

2016-09-19

I helgen var jag i Skövde på Grevagården, en av mina favorit tävlingsplatser!!

Brescia 160917Brescia NM(e. Bocelli - Rubinrot) som inte har tävlat sen i juli skulle gör en inomhus tävling inför Breeders som är om två veckor. Fredag startade hon FEI´s inledande program för 6-åriga hästar (samma program som gäller i Flyinge) där vi hade lite små missar men jag är väligt nöjd med ridkänslan och lyckades även med ännu ett kval på 73% (skönt). Lördag så var det dags för en MSV B:2 vilket hon var riktigt duktig och vann på 71,163%. Procentrekord i MSV B och vi är i form för Flyinge & Breeders Trophy.

Walencia NM (e. Wilton - Runinrot) gick sin 2:a St Georg dock nationell denna gång. Som vanligt är start inomhus jobbigare för oss då hon är extrem känslig för miljön & blir lätt het. Men denna gång förvånde hon m
ig och blev att stå emot lite istället, men gick över allt:) Inga störra missar och vi lyckades samla ihop 61,44% och svårigheterna som serierna & priuetterna flöt bra. Dag 2 var det en MSV A1 som jag även är nöjd med men hon kändes lite trött men vi fick ihop 63,16%  och hamnade mitt i resultatlistan dock endast 0,81% från sista placeringen.

En trevlig helg i Grevagården, ensam med 2 hästar!! Tur att det finns trevliga "konkurenter" som bjuder på mat & trevligt sällskap.

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)