Nissemon Gård

Katharina Andersson

Nyheter.

 

 

Hoppmeeting i Orsa!!

2014-07-06

Du är vi hemma efter ett 3-dagars hoppmeeting i Orsa. Dallas NM (f-10 e. Damsey – Rubinrot) har gjort sitt första meeting lika så ryttaren Mattias Öhrn vilket dom gjorde med bravur tillsammans.

Dallas 140704Fredagen började vi med en 0,90-hoppning där han hoppade hus och blev felfri, första rosetten.

Lördagen var det dags att debutera 1,00-hoppning (för båda häst & ryttare) vilket esulterade i 3 ner, 12 fel men han hoppade även här väldigt fin dock var det lite orutin för ekipaget som petade ner lite bommar.

Söndagen var vi lite tveksamma om det skulle finnas ork kvar till men det visade Dallas direkt på framridningen att 3 dagars hoppning inte var något problem. Bocka & busade på framridning, lycka lyste i ögonen och han flög över ännu en 1,00 meters bana med ett förargligt litet pet (4 fel).

Jag är väldigt stolt över båda häst & ryttare som har gjort ett super meeting och vill även passa på att tacka Jennie Blixt som var med och stötta och supporta hela helgen.

Orsa Ridklubb var en super bra tävlingsplats där allt var väldigt väl organiserat samt bra uppstallning. Vi kommer att komma tillbaka, förhoppningsvis redan nästa år:)

Närmas nu får Dallas en liten vila med bete för att sen sättas igång och matchas mot höstens kvalitetstävlan.

Dallas 140705

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)