Nissemon Gård

Katharina Andersson

Nyheter.

 

 

3 Små Gummor!

2013-08-04

Just hemkommen från Gyttorps Ridklubbs regionala tre dagars meeting - 3 Små Gummor! Det har varit en super bra helg som vi kan ta med oss mycket av hem. Walencia NM (f-08 e. Wilton - Rubinrot) har startat sin första regionala tävling samt debuterat LA.

Walencia NM 130804Fredagen inleddes med LA:1 som gick ute. Hon var väldigt spänd men ändå kontaktbar, slutade första utanför på 64,4% (1p till placering). Lördagen var det dags för LA:3 inne i ridhuset. Det var även första gången inomhus så här blev det spänt där det "händer saker" men visade stundtals fina kvaliteer. Slutade på 65,14% och en 6:e placering. Dom 10 bästa ekipagen (vi låg 6:a) från fredag & lördag gick till en final på söndag i LA:4 som jag valde att avböja. Hon känns inte riktigt klar/förberedd för detta än utan jag valde att starta tröstfinalen i LA:3 som gick ute istället. Här var hon SUPER!! Slutade på 70,71% och seger!! Nu har vi fått inspration för fortsatt träning:)

Ellen & Harmonie var även med och red "stora rundan". Vilket motsvarade MSV B:2 & MSV:4 som även var deras debut i MSV B. Dom var riktigt duktiga & gick till stora finalen på söndagen!! Finalen i MSV B:4 lyckades Ellen rida upp sig till en 5:e plats på 64,67% - Stort grattis!! Jag är verkligen en stolt tränare till detta ekipage som har utvecklas enormt under detta år.

Walencia & Harmonie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Walencia & Harmonie fick belöning på kvällskvisten genom att beta av baksidan av stallet:)

Resultat från helgen finner du HÄR!

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)