Nissemon Gård

Katharina Andersson

Nyheter.

 

 

Grevagården!

2015-06-08

Årets första dressyrmeeting blev vid Grevagårdens Ryttarförening, Skövde den 6-7 juni där även årets tävlingsdebut blev av för Walencia NM (f-08 e.Wilton – Rubinrot).

Walencia som äntligen börjat svara på sin medicinering mot sin allergi och blev karrensfri lagom till start visa att hon saknat tävlingsbanan!

Första dagen starta hon en MSV B:2 på 67,90% och placerade sig 2:a, härlig känsla då hon var väldigt ridbar och mjuk. Dag två var det dags för en MSV B:4 som resulterade i 69,34% och ännu en 2:a plats. Missade ett byte som gjorde att jag förlorade segern men är så nöjd med att hon sköt sig så fint när hon varit ifrån tävling då länge.

Resesällskapet bestod av Dallas NM (f-10 e. Damsey – Rubinrot) som startade en LB:2 på 68,00% & placerade 6:a i ett stort startfält. Han skötte sig väldigt bra och jag är nöjd med hans ritt och tror han blir en riktigt bra tävlingshäst i framtiden när styrka finns. Dag två var meningen att han skulle starta LA för 5-åringar men mitt i klassen avbröt dom, flyttade in och senare lade alla starter pga. Dåligt väder/storm. Jag var redan så nöjd med han, och då det redan var väldigt sen starttid strök jag mig och vi åkte hem istället. Vi var hemma vid midnatt så jag var väl hemma nöjd med dagens beslut.

 

3 starter & 3 rosetter med hem:)

 

Tusen tack till er alla

som gjorde det möjligt för mig att åka bort!

Walencia & Dallas 150606

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)