Nissemon Gård

Katharina Andersson

Nyheter.

 

 

Mor & dotter på Breeders Trophy 2016!

2016-10-10

Då har vi kommit hem efter en hel vecka i Skåne, närmare bestämt Flyinge och Breeders Trophy. Med mig har jag haft Fiorentina NM (f-13 e. Floricello-Bocelli) samt hennes mor Brescia NM (stoföl f-09 e. Bocelli-Rubinrot).

Resan ner gick väldig bra & man kan inte tro att det var för första gången Fiorentina rest så långt (65mil enkel resa).

Brescia 2016v40 3Tisdag var det dags för Brescia att starta FEIs Inledande program för 6-åringar. Hon skötte sig väldigt bra blev dock något het så skritten blev svag samt att jag bidrog med en ryttarmiss i ena bytet. Nöjd med min fina häst som slutade på 66,2%. Det är Sveriges bästa hästar på plats, många klarar inte att kval hit så vi är nöjda att vi lyckats få vara med och kan bara konstatera att Brescia NM är nu Sveriges 24:e bästa 6-åriga SWB häst. Nu väntar en liten vila för att sedan sätta igång för att i November åka ner och rida MSV B-finalen i Helsingborg som hon har kvalificerat sig till under året.

Resultat

Film

 

Fiorentina NM v40 2016 1Fiorentina NM har under veckan fått träna på att stå på box samt varit och sett sig om på området. Hon har hela tiden varit positiv inställt och förvånat mig vilken stark individ hon är. Inte rädd för nått, jobbat på med god inställning fast hon aldrig varit med om något liknade. 

På fredag var det äntligen dag att gå 3års programmet (dom går i gruppen 2-3st). Lite trötthet hade nog smugit sig på så jag blev tvungen att rida på lite för att hon skulle bära sig och var lätt framtill. Hon skötte sig helt fantastisk & fick ihop 71% och blev Sveriges 9:e bästa 3-års sto!! I totalen slutade hon på en 22:a plats. Så stolt även henne som nu får en välbehövlig vila för att sen börja matchningen till nästa års championat, för vi vill ner igen!!

Resultat RIKSSTO

Resultat

Film

 

Bilder tagna under veckan!

Brescia 2016v40

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brescia 2016v40-2

 

 

 

 

 

 

 

 

  

  

  

Fiorentina NM v40 2016 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fiorentina NM v40 2016 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Tusen tack för all hjälp i Flyinge & hemma!

Kini, Mattias, Elin samt Karin

utan er kunde inte denna resa varit möjlig.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)