Nissemon Gård

Katharina Andersson

Nyheter.

 

 

Tävling 1-3 juli.

2016-07-04

Under helgen har jag varit med Brescia NM (e.Bocelli - Rubinrot) vid Malung Sälens Ridklubbs fantastiska dressyrmeeting. Synd att flera ryttare inte hittar hit. Trevliga funktionärer, bra banor & fantastiska priser!!!

På fredag startade vi en MSV B:2, hon gjorde allt jag bad om men kom inte riktigt till sitt rätta. Jag får inte glömma att hon är så lite tävlingsrutin och troligen är det spänningar & orutin som göra att jag får svårt att få rätt tajmning. Trotts det så blev vi delad 2:a placering på 61,86%

Lördag var det dags för en MSV B:4 vilket jag tycker är lite för svårt än men hon var så duktig, och gjorde mer än jag kunde drömma om. Fick  ihop 67,50% & vinst med stor marginal och vår första segern i MSV B. En fantastisk känsla! Då jag efteråt insåg att vi låg väldigt bra till för meetingpriset så bestämde jag att efteranmäla mig till söndagens MSV B:4 och försöka få till ännu en bra ritt.

På söndagen var hon het och väldigt bytessugen men jag klarade av att hålla ihop det nästan hela programmet & samlade ihop 66,63%. Även idag räckt det till seger dock med minsta möjliga marginal!! Fantastiska Brescia som nu är kvalda till MSVA samt tog hem meetingpriset som bestod av en weekend vid Gammelgården uppe i sälen för två personer inkl mat/boende & vandring.

Brescia NM 160702Brescia 160703

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu är det återhämtning några dagar för att i slutet av veckan åka till Gunilla Byström för fotsatt träning. Närmast står HURK-dressyren i slutet av juli.

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)