Nissemon Gård

Katharina Andersson

Nyheter.

 

 

Dallas NM - Hingst!

2011-02-24

Dallas sista dag med brudarana feb-11

 

Då har Dallas NM (e. Damsey) förstått att han är en riktig hingst! Idag lyckas han jaga ut sin ena 2-års kompis (sto) som tyckte han var lite för fräck och närgången. Nu får han gå med en äldre valack tills det blir vår och den jämn åriga hingstkompisen kommer för bete. Han var så tuff när vi släppte ihop dom så det verkar inte bli något problem. Nu hoppas jag Ironimo tuktar han ordentligt åt mig.

Det är alltid kul att se på när man släpper ihop nya hästar tillsammans. Dallas rörde sig riktigt trevlig, tror det kommer att bli en kanon häst. Han har en väldigt trevlig uppsyn. Ska försöka filma han till helgen.

 

I dag har jag även möblerat om ordentligt i stallet. 6st hästar ska få nya boxar i kväll. Unghästarna har blivit lite för beroende av varandra i stallet och ställer till med kaos så fort något är lite förändrat. Ultra White har fått en special gjord dörr så hon inte kan hoppa ut något mera. I kväll blir jag nog inte populär men jag tror detta blir skönt åt oss alla när allt har satt sig.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)